Българките имат най-големите гърди в региона


| Прочетено Прочетено: 1432 пъти | КоменариКоментари: 0



Българките имат най-големите гърди в региона, сочи световната интерактивна карта на средната бюстова величина. Според сходен инструмент, посветен на мъжките достойнства, сънародниците определено ги вадят големи.
Средната големина на чашката на сутиена на българките е D, показва световната интерактивна карта на гърдите. В региона други държави с такива величини няма, като около нас Румъния, Гърция, Сърбия и Албания са с C, а Македония и Турция - само с В. За сметка на това Унгария, Хърватска и Босна и Херцеговина са ни конкуренти със среден размер D.

Общият поглед върху европейската част на картата сочи, че с D-чашки са предимно в централна Европа, а останалите са с C. Пренегвани от цицоманите, с В-та са в Испания, Португалия, Ирландия и Молдова. Само дамите от Беларус и Латвия пък са основно с малки гърдички и според картата са с минималния размер на чашката - А.

Секторите в червено пък, които обозначават чашки, по-големи от D, в Европа са за Скандинавието и Русия.

Иначе, в световен мащаб, на очи се набиват А и В-тата на Африка, надарените венецуелки и колумбийки и...

жените от САЩ, чийто среден размер на чашката е D.

Ако този факт обаче се приравни с индекса на наднорменото тегло в Щатите, то едва ли сутиен с D в цялостния случай означава големи гърди, лепнати за стройно и фино тяло.

Според идентична интерактивна карта, посветена на размера на мъжкото достойнство, пък се вижда, че българите определено ги вадят големи с 15,02см средно и попадане в четвъртата от общо пет категории. От съседи като цяло сънародниците ни няма нужда да се боят, тъй като почти всички са със сантиметър-сантиметър и нещо под нашето средно ниво. За сметка на това обаче унгарците изненадват с висока летва от 16,51см.

Най-малки в света пък са пишлетата на южнокорейците, които средно дори не надвишават 10 санта - ниво, надскочено с по няколко милиметра дори от известните с късочлението си Китай и Индия.

Пет държави пък могат да се похвалят с огромни - Венецуела и Колумбия със средна дължина 17,03см, Гана със 17,31см, Еквадор със 17,77см и Конго с почти 18 - 17,93см.

Източник: Блиц











Акценти от Здравница



Семейно консултиране – метод, все по-често търсен в криза

Семейно консултиране – метод, все по-често търсен в криза

Всяко семейство, всяка връзка, по своята същност са едно малко и уникално общество и като всяко общество; има своите периоди на трудности, проблеми и кризи....още

Как да установите дали страдате от бърнаут?

Как да установите дали страдате от бърнаут?

В работата, във взаимоотношенията, в любовта, раздаващите ресурсите и енергията си навред, хора са изложени на висок риск от емоционално, психическо, а при неглижиране на симптомите - и физическо "прегаряне"....още

Домашен билков мехлем с кокос отпушва носа

Домашен билков мехлем с кокос отпушва носа

Чувстваме се настинали, с дрезгав глас, втриса ни... Кога да пием само чай, кога да правим инхалации и гаргари, кога вана за краката?...още

Седемте чакри: Седем точки на силата

Седемте чакри: Седем точки на силата

Според йога освен материалните органи на нервната система, съществува и енергийна система. Тя е аналогична по своята система и по функциите си на нервната....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Масло от бял трън - капсули Масло от бял трън - капсули

Белият трън (познат още като Силимарин) се използва в народната медицината от 2000 години, главно при чернодробни и жлъчни заболявания....


Цена: 14.90 лв.


Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email