Здравейте. Имам един проблем и бих искала да чуя мнения по въпроса. Преди началото на тази година менструацията ми беше редовна, но през януари закъсня. Затова си записах, когато ми дойде през февруари - дойде ми на 10ти. След това ми дойде чак на 18ти март. После на 19ти април, на 23 май и сега още не ми е дошло, а вече е 26ти юни - закъснява ми с 3 дена. Миналия месец като ми дойде беше по - тъмно на цвят от обикновено. Сега ме болят гърдите и корема ме заболява за секунда- - две и спира. Чудя се какъв може да е проблема? Възможно ли е да съм бременна или е нещо друго. Ще ви бъда благодарна да кажете мнението си по въпроса. Благодаря ви предварително. Ще чакам
На всичко може да се дължи смущението в цикъла - смяна на сезона, хормонални смущения, започване на полов живот, кистозни яйчници и още много... Най-добрия съвет е да си запишете час при гинеколог, а за бременността най-лесния начин да разберете е да си направите тест за бременност, но във всички случаи потърсете медицинска помощ вместо да се чудите и не губете време...Нередовният цикъл доколкото си спомням са ми лекували с хормонални лекарства за регулиране и вторият път, когато вземах същите лекарства бе за киста на яйчника, която бе излекувана за един месец, така че отидете на лекар, проблемът хванат навреме е половин проблем...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети