| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mihailnikolov1982
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 1:54 pm Заглавие: Възпален мъжец |
|
|
| Здравейте, искам да попитам на какво би могло да се дължи възпаление (увисване) на мъжеца (увулата) и нормално ли е, ако не премина за повече от две седмици. В началото бе издут като мехур, в последствие спадна , но все още е двоино по-дълъг от нормалното. С какво се лекува? Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Тина
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 2:05 pm Заглавие: Re: |
|
|
Здравей,
Възможно е, това подуване на мъжеца (увулата) да бъде следствие на друго възпалително заболяване, например на сливиците или подлежащата съединителна тъкан.
Желателно е, да се проведе консултация със специалист УНГ и по преценка да се направи микробиологично изследване на гърлен секрет. |
|
|
 |
zekey
|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 8:55 am Заглавие: Здражеите |
|
|
| аз имам същия проблем само че се повтаря периодично като напоследък зачести, мъжецът се удължава и подува и почти немога да говоря, както и цялото ми гърло взе да се подува и май нищо не помага. ходих при поне 4 ма доктори и всеки давара различна диагноза ,от възпаление на сливици до алергия че даже един ми каза и че ще умирам ако неми се премахне мажеца и сливиците! ако наякои се е лекувал успешно или може да даде мнение по вапроса моля да пише в форума! |
|
|
 |
zekey
|
Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 8:56 am Заглавие: Здравеите |
|
|
| аз имам същия проблем само че се повтаря периодично като напоследък зачести, мъжецът се удължава и подува и почти немога да говоря, както и цялото ми гърло взе да се подува и май нищо не помага. ходих при поне 4 ма доктори и всеки давара различна диагноза ,от възпаление на сливици до алергия че даже един ми каза и че ще умирам ако неми се премахне мажеца и сливиците! ако наякои се е лекувал успешно или може да даде мнение по вапроса моля да пише в форума! |
|
|
 |
zekey
|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 4:14 pm Заглавие: Здравейте пак |
|
|
| Здраявейте, искам да споделя какво направих аз и в случая нямам този проблем с мъжеца от няколко месеца. Първо си направих едно изследване на секрет от носа и гърлото и се оказа че имам някакви бактерии ауреус които нямали общо с мъжеца поне според докторите, въпреки това си изпих антибиотиците, пак си имам хрема но както и да е, та един доктор ме посаветва да спра твърдата храна поне за месец и като казвам твърда имам предвид коравите неша като ябълки солети и тнт, каза ми да не ям храна която е по топла от телесната температура и семки и това е никакви лекарства нищо и проблемите ми за сега поне свършиха |
|
|
 |
shadowcho
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 7:47 pm Заглавие: |
|
|
| аз имам подобен проблем понякога след пиянска вечер на сутринта мъжеца (uvulata) е толкова издължен и подут че постоянно ме дразни ,но след няколко часа се нормализира. Също така забелязах че по него има няккави жълтеникави петна и се питам това нормално ли е ? |
|
|
 |
|