Facebook
Стани почитетел във Facebook
Twetter Търсене:
Здравница
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
  Категориите в онлайн магазин "ЗДРАВНИЦА"
Билки и чайове
Храни
Хранителни добавки
Олиа, масла и зехтини
Натурални брашна
Козметика от природата
Мед и медни продукти
Ароматотерапия
Книги
БИО продукти
Други
Тези продукти може да закупите и от Здравословни магазини "ЗДРАВНИЦА"

Възпален мъжец

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Здравословни проблеми
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mihailnikolov1982

МнениеПуснато на: Пет Май 04, 2007 1:54 pm    Заглавие: Възпален мъжец Отговорете с цитат

Здравейте, искам да попитам на какво би могло да се дължи възпаление (увисване) на мъжеца (увулата) и нормално ли е, ако не премина за повече от две седмици. В началото бе издут като мехур, в последствие спадна , но все още е двоино по-дълъг от нормалното. С какво се лекува? Предварително благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Тина

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 2:05 pm    Заглавие: Re: Отговорете с цитат

Здравей,
Възможно е, това подуване на мъжеца (увулата) да бъде следствие на друго възпалително заболяване, например на сливиците или подлежащата съединителна тъкан.
Желателно е, да се проведе консултация със специалист УНГ и по преценка да се направи микробиологично изследване на гърлен секрет.
Върнете се в началото
zekey

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 8:55 am    Заглавие: Здражеите Отговорете с цитат

аз имам същия проблем само че се повтаря периодично като напоследък зачести, мъжецът се удължава и подува и почти немога да говоря, както и цялото ми гърло взе да се подува и май нищо не помага. ходих при поне 4 ма доктори и всеки давара различна диагноза ,от възпаление на сливици до алергия че даже един ми каза и че ще умирам ако неми се премахне мажеца и сливиците! ако наякои се е лекувал успешно или може да даде мнение по вапроса моля да пише в форума!
Върнете се в началото
zekey

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 8:56 am    Заглавие: Здравеите Отговорете с цитат

аз имам същия проблем само че се повтаря периодично като напоследък зачести, мъжецът се удължава и подува и почти немога да говоря, както и цялото ми гърло взе да се подува и май нищо не помага. ходих при поне 4 ма доктори и всеки давара различна диагноза ,от възпаление на сливици до алергия че даже един ми каза и че ще умирам ако неми се премахне мажеца и сливиците! ако наякои се е лекувал успешно или може да даде мнение по вапроса моля да пише в форума!
Върнете се в началото
zekey

МнениеПуснато на: Вто Яну 26, 2010 4:14 pm    Заглавие: Здравейте пак Отговорете с цитат

Здраявейте, искам да споделя какво направих аз и в случая нямам този проблем с мъжеца от няколко месеца. Първо си направих едно изследване на секрет от носа и гърлото и се оказа че имам някакви бактерии ауреус които нямали общо с мъжеца поне според докторите, въпреки това си изпих антибиотиците, пак си имам хрема но както и да е, та един доктор ме посаветва да спра твърдата храна поне за месец и като казвам твърда имам предвид коравите неша като ябълки солети и тнт, каза ми да не ям храна която е по топла от телесната температура и семки и това е никакви лекарства нищо и проблемите ми за сега поне свършиха
Върнете се в началото
shadowcho

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз имам подобен проблем понякога след пиянска вечер на сутринта мъжеца (uvulata) е толкова издължен и подут че постоянно ме дразни ,но след няколко часа се нормализира. Също така забелязах че по него има няккави жълтеникави петна и се питам това нормално ли е ?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Здравословни проблеми Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети