Пчелен хляб (перга) е най-силната естествена добавка


| Прочетено Прочетено: 2516 пъти | КоменариКоментари: 0



Пчелен хляб (перга) е най-силната естествена добавка

Пчелен хляб (перга) е най-силната естествена добавка, така че не се препоръчва консумация за за повече от 40 дни. Най-добре е да  се използва в две до четири седмици, съветва пчеларят Донко Донков. Неговото изследване показва, че консумирането на перга подобрява цялостно здравето. В продължение на няколко години, го изпитват на различни групи от хора и открили как то се отразява на здравето на човека.

Препоръчителни дози при някои заболявания
За подобряване на общото здравословно състояние при заболявания като анемия, сърдечно-съдови проблеми и за увеличаване на левкоцитите и нивата на хемоглобина се консумират 15-20 гр. дневно за период от 40 дни.

За подобряване на здравето на стомашно-чревния тракт, черния дроб и простатата се консумират 10-15 гр. дневно за период от 30 дни.

За почистване на сърдечно-съдовата система от лошия холестерол и обобщена плака се консумират 25-30 гр.  дневно за период от тридесет дни.

За подобряване на имунитета на организма консумирайте 10-15 гр. дневно за период от 30 дни.

Консумацията на пчелен хляб значително допълва диета по време на бременност. За най-добри резултати консумирайте 10-15 гр. за 40 дни.

Значително допълва растежа на скелетните и мускулните системи, особено при деца. В зависимост от възрастта се препоръчва за децата да консумират 5-15 гр. за период от 40 дни.

Пчелен хляб има удивителен ефект върху организмите се възстановява от операция. Консумирайте 20-30 гр. за период от 40 дни след операция.

За спортни цели
За значително увеличаване на мускулната маса, подобряване на силата, издръжливост и възстановяване скорости се консумират 30-40 гр. дневно половин час преди тренировка или на празен стомах сутрин за 40 дни.

Липса на сила и издръжливост- 15-25 гр. дневно в продължение на 30 дни.

За красота и подмладяване
За подмладяване на тялото и поддържане на неговата младост консумирайте 15-20 гр. дневно за 40 дни.

Подхранване на витамини и минерални недостатъци консумирайте 15-20 гр. за период от двадесет дни.

За подобряване на здравето на кожата и косата приемайте 20-30 гр. дневно за период от 40 дни. За подобряване на здравето и красотата на косата можете да го приложите като маска, разтваряйки 20-30 гр. (в зависимост от дължината на косъма) пчелен хляб в същото количество вода.

За подобряване на красотата и здравето на кожата направете маска като смесите 20-30 гр. перга със същото количество вода. Може да се прилага директно върху кожата.

За отслабване – 30 гр. пчелен хляб съдържа всички основни макро-и микроелементи в само около 70 kcal. Това означава, че можете спокойно да замените ястие с порция пчелен хляб. Освен това, неговите hypolipidemic свойства помагат срещу мазнините.

За сексуална активност
За подобряване на еректилната функция се консумират 30 гр. дневно в продължение на 10 дни и 30-40 гр. преди акта.














Акценти от Здравница



Десет често срещани грешки по време на хранене

Десет често срещани грешки по време на хранене

По-добре да хапнете с апетит и наслада малко от някое трудносмилаемо ястие, отколкото фанатично да преглъщате само чай, или нещо, което не ви се хапва в момента....още

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Постът като вид диета се препоръчва дори от светските лекари – те отбелязват благотворното въздействие на временното въздържане от животински белтъци и мазнини върху организма....още

Йога за укрепване на нервната система

Йога за укрепване на нервната система

Според йога, мозъкът и нервната система са едно цяло. От финото регулиране на нервната система зависи функцията на всяка тъкан в тялото....още

Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Какаово масло за равномерен тен Какаово масло за равномерен тен

Сурово, 100% натурално какаово масло! Какаовото масло подпомага почерняването на кожата, като й придава здравословен и равномерен тен....


Цена: 14.00 лв.


Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email