Българските плодове и зеленчуци впечатлиха Букурещ


| Прочетено Прочетено: 1558 пъти | КоменариКоментари: 0



Българските плодове и зеленчуци впечатлиха Букурещ

Добруджанският овощарски съюз, в партньорство със Съюза на Дунавските овощари, участваха за поредна година в Международното изложение ИНДАГРА 2019.

Български земеделски производители участваха в международното изложение ИНДАГРА 2019 в Букурещ и за поредна година впечатлиха посетители и партньори с вкуса и качеството на родните плодове и зеленчуци. В рамките на 5 дни най-престижното експо на селскостопанската индустрия събра в румънската столица повече от 800 фирми от 28 държави. Българското участие бе организирано от Добруджанскияовощарски съюз, в партньорство със Съюза на Дунавските овощари.

Стратегическата ни цел е развитието на конкурентоспособно производство на плодове в България, достигайки нивото на водещи производители в света. Правим го основно чрез обучение и внедряване на иновации, които са в синхрон с принципите за опазване на околната среда, казаха организаторите от Добруджанския овощарски съюз. Такава е и целта на участието в ИНДАГРА 2019 - да обменим опит и да заимстваме добри практики в отглеждането и реализирането на продукцията ни, подчертаха от Съюза.

За поредна година показваме, че българските плодове и зеленчуци не отстъпват на най-добрите в Европа, а натрупанатаинформация и опит ще помогнат на родните производители да утвърдят позициите си у нас ида стъпят на външни пазари.
Създадени са нови контакти за реализиране на продукцията и достъп до добри производствени практики и запознаване с нивото на оборудване с машини и съоръжения.
„Знаете, че влошените пазарни условия правят все по-трудно постигането на конкурентоспособни цени от страна на българските производители. Секторът е застрашен от свиване и с участието ни в подобни панаири оказваме допълнителна помощ и подкрепа на родните фермери да се представят по-добре и да реализират успешно продукцията си. Това е един от начините да преодолеем трудностите, които изпитваме“, допълни Николай Колев от Съюза на Дунавските овощари.

Българското участие ИНДАГРА 2019 се реализира с подкрепата на Министерството на земеделието, храните и горите и Държавен фонд „Земеделие“.











Акценти от Здравница



Десет често срещани грешки по време на хранене

Десет често срещани грешки по време на хранене

По-добре да хапнете с апетит и наслада малко от някое трудносмилаемо ястие, отколкото фанатично да преглъщате само чай, или нещо, което не ви се хапва в момента....още

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Постът като вид диета се препоръчва дори от светските лекари – те отбелязват благотворното въздействие на временното въздържане от животински белтъци и мазнини върху организма....още

Йога за укрепване на нервната система

Йога за укрепване на нервната система

Според йога, мозъкът и нервната система са едно цяло. От финото регулиране на нервната система зависи функцията на всяка тъкан в тялото....още

Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Масло от черен кимион - капсули Масло от черен кимион - капсули

Маслото от черен кимион на Здравница е мощен и доказан имуностимулатор, аналгетик, диуретик и др. Действа благоприятно на цялото тяло....


Цена: 15.90 лв.


Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email