Facebook
Стани почитетел във Facebook
Twetter Търсене:
Здравница
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
  Категориите в онлайн магазин "ЗДРАВНИЦА"
Билки и чайове
Храни
Хранителни добавки
Олиа, масла и зехтини
Натурални брашна
Козметика от природата
Мед и медни продукти
Ароматотерапия
Книги
БИО продукти
Други
Тези продукти може да закупите и от Здравословни магазини "ЗДРАВНИЦА"

помогне те

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Хомеопатия с д-р Мими Урумова
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
daramor

МнениеПуснато на: Съб Яну 16, 2010 4:24 pm    Заглавие: помогне те Отговорете с цитат

Здравейте!
Имам проблеми с всички зъби.
Алергична съм към много неща-месо,антибиотици и др.
Откриха че съм алергична към Форидент-пълнеж в каналите на зъбите ми.Всички зъби са почистени и стоят отворени- всичките ми зъби са дълбани по различна причина.Трудно се храня така.
Няма с какво да ги затворят-за да се изследва материала който понасям, устата ми трябва да се успокои,но има проблем-
Един зъб е препреснат-горен 2 и аларгена форидент е влязъл там -тоест
Препреснат доказан алерген е дразнител(През papilla incisiva)
Дразнене на папилата и лигавиците(зачервяване и оток) , болки -непостоянни с периоди на ремисии- успешно се повлияват с анестетик-ubistesin.
Този алерген ми действа смущаващо на нервите в устата и изглежда довежда до различни болки в различни зъби.
Ходила съм 2-пъти в София,в Разград вече ходя по много зъболекари,много пари се хвърлиха а все няма ефект.
Дилемата сега е да ми вадят зъби,защото на вид здрави зъби и на снимка също-болят необяснимо.
Умъртвени зъби също ме болят.
Молбата ми е дали има лек с хомеопатия.
В момента съм се насочила към hypericum perforatum 9ch.
Удачен избор ли е?
Благодаря за вниманието.
Лека работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
urumova

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 8:51 am    Заглавие: помогнете Отговорете с цитат

Здравейте
Това което мога да ви препоръчам е добър стоматолог, който е завършил магистратура по хомеопатия. Търсете я от 8 февруари. д-р Еленкова 0887814084
Поздрави
д-р Урумова
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Хомеопатия с д-р Мими Урумова Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети