| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eli4ka
|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 1:45 pm Заглавие: Операция на жлъчка без никакви белези - къде? |
|
|
Здравейте.Налага ми се да си оперирам жлъчката за камъни и от многото информация в нета разбирам че операцията вече може да се прави само с една дупчица в пъпа и не остават белези.Моля ако някой знае къде оперират по този метод а не по обикновената лапароскопска операция да сподели.Много благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petar11
|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 5:11 pm Заглавие: |
|
|
| Моя близка се оперира по този начин при доктор Юлиянов в университетската болница в Стара Загора. Наистина не се вижда никакъв белег. Аз също съм се оперирал при доктора но по друг повод да е жив и здрав.Може да си запишете час за преглед на телефон 070014010. Късмет |
|
|
 |
eli4ka
|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти много petar11 Ще се свържа с доктор Юлиянов и други вече ми го препоръчаха |
|
|
 |
Lidia
|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 5:00 pm Заглавие: |
|
|
аз се оперирах по тоя начин при доктора преди 2 месеца и постоянно си гледам пъпа и наистина не се вижда ама никакъв белег и сега ще си ходя на моренцето без притеснения  |
|
|
 |
desislava
|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
| А операцията поема ли се от здравната каса и има ли някакво доплащане? |
|
|
 |
paralel68
|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 1:53 pm Заглавие: brei!!! |
|
|
Brei da mu se nevidi dokade e dostignala medicinata!!! A az imam 15cm razrez  |
|
|
 |
netko
|
Пуснато на: Съб Окт 10, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
tva e basi iakoto be hora!!!!! |
|
|
 |
maja78
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 5:16 pm Заглавие: konsumativi |
|
|
| И аз се оперирах по този начин при доктор Юлиянов като операцията е по здравната каса но си купуваш консумативите. На мен ми струваха 420 лева от фирмата. |
|
|
 |
rapirata
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 3:29 pm Заглавие: |
|
|
| А колко дни се лежи в болницата? И дават ли след това болнични и за колко време? |
|
|
 |
tanita
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2010 3:13 pm Заглавие: |
|
|
действително няма белези, но тази интервенция не е за всеки!!! Внимавайте и не се предоверявайте! При този метод се раздува коремната кухина, а това не е препоръчително при ред съпътстващи заболявания, като е особено опасно при хора с хипертония и други сърдечни заболявания...
Този метод беше особено популярен при Пожарлиев в Окръжна болница, но доколкото разбрах доктора е починал.
Но се прави и на други места, говоря специално за София. Особено опасен е обаче е в Пета МБАЛ, ако се упражни от шефа на отделението. Разбрах за суми около 800 лева, а резултатите понякога са отчайващи. Затова се консултирайте при няколко специалисти!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
desislava
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2010 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Оперирах се най после и аз при др Юлиянов в Стара Загора.Операцията мина леко и белег наистина не се вижда.Метода на доктор Юлиянов освен това явно е световно признат щом американските хирурзи се учат от негова операция на сайта на тяхното списание:
http://archsurg.ama-assn.org/misc/videoindex.dtl
Само загубих сума нерви и време да чета в нета докато се реша на операция но сега съм ок и си ям любимите ми пържени картофки
 |
|
|
 |
queenslava
|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 1:22 pm Заглавие: |
|
|
| Ако някой се интересува от безкръвна операция на жлъчка в Благоевград, прави я д-р Росен Михалков, хирург от държавната болница само срещу такса за болничен престой. Моя приятелка се оперира при него и е изключително доволна. |
|
|
 |
Ники
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2010 6:25 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм за д-р Юлиянов! Нямаме вече много такива лекари. Вижте и сайта му там има доста полезни неща
http://www.julianov.com |
|
|
 |
valeriia maca
|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Zdraveite,iskam da spodelia s vas moia problem.Predi 2 meseca se operirah ot kamwni vwv jlwchkata,no vchera sled kato biah opitala edna malka pwrjena ribka,edin domat ,predishniia den biah iala semki,pochuvstvah shtata bolka sws swshtata sila.Izplashih se mnogo.otidoh na pregled pri dejuren lekar,koito ne e hirurg, i tia mi kaza ,che e ot hranata.Predpisa mi bolkoyspokoiavashti i mi mina.No v takwv sluchai,zashto pravih operaciiata ,sled kato pak imam bolki se pitam az?Molia vi daite mi swvet,za koeto vi blagodaria predvaritelno!Vinagi li shte me boli?  |
|
|
 |
Марта Консултант
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2010 11:26 am Заглавие: |
|
|
| моля госпожа Гулева да се свърже с мен чрез офиса или директно на мейл - dima_du@abv.bg за марта[/u] |
|
|
 |
|