Facebook
Стани почитетел във Facebook
Twetter Търсене:
Здравница
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
  Категориите в онлайн магазин "ЗДРАВНИЦА"
Билки и чайове
Храни
Хранителни добавки
Олиа, масла и зехтини
Натурални брашна
Козметика от природата
Мед и медни продукти
Ароматотерапия
Книги
БИО продукти
Други
Тези продукти може да закупите и от Здравословни магазини "ЗДРАВНИЦА"

Операция на жлъчка без никакви белези - къде?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Здравословни проблеми
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eli4ka

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 1:45 pm    Заглавие: Операция на жлъчка без никакви белези - къде? Отговорете с цитат

Здравейте.Налага ми се да си оперирам жлъчката за камъни и от многото информация в нета разбирам че операцията вече може да се прави само с една дупчица в пъпа и не остават белези.Моля ако някой знае къде оперират по този метод а не по обикновената лапароскопска операция да сподели.Много благодаря предварително Thank you
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
petar11

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя близка се оперира по този начин при доктор Юлиянов в университетската болница в Стара Загора. Наистина не се вижда никакъв белег. Аз също съм се оперирал при доктора но по друг повод да е жив и здрав.Може да си запишете час за преглед на телефон 070014010. Късмет
Върнете се в началото
eli4ka

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти много petar11 Thank you Ще се свържа с доктор Юлиянов и други вече ми го препоръчаха
Върнете се в началото
Lidia

МнениеПуснато на: Сря Юни 17, 2009 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз се оперирах по тоя начин при доктора преди 2 месеца и постоянно си гледам пъпа и наистина не се вижда ама никакъв белег и сега ще си ходя на моренцето без притеснения happy dance
Върнете се в началото
desislava

МнениеПуснато на: Чет Юни 25, 2009 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А операцията поема ли се от здравната каса и има ли някакво доплащане?
Върнете се в началото
paralel68

МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 1:53 pm    Заглавие: brei!!! Отговорете с цитат

Brei da mu se nevidi dokade e dostignala medicinata!!! A az imam 15cm razrez Mad Mad Mad
Върнете се в началото
netko

МнениеПуснато на: Съб Окт 10, 2009 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Shocked tva e basi iakoto be hora!!!!!
Върнете се в началото
maja78

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 5:16 pm    Заглавие: konsumativi Отговорете с цитат

И аз се оперирах по този начин при доктор Юлиянов като операцията е по здравната каса но си купуваш консумативите. На мен ми струваха 420 лева от фирмата.
Върнете се в началото
rapirata

МнениеПуснато на: Пет Фев 05, 2010 3:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А колко дни се лежи в болницата? И дават ли след това болнични и за колко време?
Върнете се в началото
tanita

МнениеПуснато на: Пет Мар 12, 2010 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

действително няма белези, но тази интервенция не е за всеки!!! Внимавайте и не се предоверявайте! При този метод се раздува коремната кухина, а това не е препоръчително при ред съпътстващи заболявания, като е особено опасно при хора с хипертония и други сърдечни заболявания...
Този метод беше особено популярен при Пожарлиев в Окръжна болница, но доколкото разбрах доктора е починал.
Но се прави и на други места, говоря специално за София. Особено опасен е обаче е в Пета МБАЛ, ако се упражни от шефа на отделението. Разбрах за суми около 800 лева, а резултатите понякога са отчайващи. Затова се консултирайте при няколко специалисти!!!!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото
desislava

МнениеПуснато на: Чет Апр 22, 2010 7:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оперирах се най после и аз при др Юлиянов в Стара Загора.Операцията мина леко и белег наистина не се вижда.Метода на доктор Юлиянов освен това явно е световно признат щом американските хирурзи се учат от негова операция на сайта на тяхното списание:

http://archsurg.ama-assn.org/misc/videoindex.dtl

Само загубих сума нерви и време да чета в нета докато се реша на операция но сега съм ок и си ям любимите ми пържени картофки
Very Happy
Върнете се в началото
queenslava

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2010 1:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако някой се интересува от безкръвна операция на жлъчка в Благоевград, прави я д-р Росен Михалков, хирург от държавната болница само срещу такса за болничен престой. Моя приятелка се оперира при него и е изключително доволна.
Върнете се в началото
Ники

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2010 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм за д-р Юлиянов! Нямаме вече много такива лекари. Вижте и сайта му там има доста полезни неща

http://www.julianov.com
Върнете се в началото
valeriia maca

МнениеПуснато на: Съб Юли 24, 2010 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdraveite,iskam da spodelia s vas moia problem.Predi 2 meseca se operirah ot kamwni vwv jlwchkata,no vchera sled kato biah opitala edna malka pwrjena ribka,edin domat ,predishniia den biah iala semki,pochuvstvah shtata bolka sws swshtata sila.Izplashih se mnogo.otidoh na pregled pri dejuren lekar,koito ne e hirurg, i tia mi kaza ,che e ot hranata.Predpisa mi bolkoyspokoiavashti i mi mina.No v takwv sluchai,zashto pravih operaciiata ,sled kato pak imam bolki se pitam az?Molia vi daite mi swvet,za koeto vi blagodaria predvaritelno!Vinagi li shte me boli? Shocked
Върнете се в началото
Марта
Консултант

МнениеПуснато на: Вто Авг 03, 2010 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

моля госпожа Гулева да се свърже с мен чрез офиса или директно на мейл - dima_du@abv.bg за марта[/u]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум - Здравница - Вашият виртуален лечител Форуми -> Здравословни проблеми Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети